Sportsophold

I professionelle omgivelser

Professionelle træningsfaciliteter

Dana Cup SportsCenter er det oplagte valg til et godt træningsophold med perfekte rammer til stort set alle sportsgrene. Med vores beliggenhed i Park Vendia-området, leverer vi de bedste træningsfaciliteter for både elite og bredde.

Hos os kan I afholde træningsophold i fodbold, svømning, håndbold, atletik, volleyball, tennis mv. Vores køkken sikrer sund og lækker mad, og alle vores værelser har eget badeværelse.

Koncentrér jer om det vigtige - lad os om det praktiske

Et træningsophold består af meget planlægning og koordinering, og vi bestræber os på at gøre jeres ophold så succesfuldt som muligt. Vi tager os derfor af alt det praktiske fra start til slut.

Inden ankomst finder vi sammen de bedste løsninger til jeres ophold, hvor træning og måltider spiller sammen. Ønsker I en træningskamp, hjælper vi jer med at organisere dette. Vi finder et modstanderhold passende til jeres niveau og skaffer dommere til kampen, hvis dette ønskes.

Tennis
200 meter fra Dana Cup SportsCenter ligger den lokale tennisklub. Med otte udendørs grusbaner, to udendørs minibaner,  en slagmur, to udendørs padelbaner og to indendørs baner er der rig mulighed for at samle hele holdet på et sportsophold
Atletik
Park Vendias nye og topmoderne atletikstadion på hele 13.140 m2 indeholder alle de faciliteter, som et moderne atletikstadion kræver - herunder rød atletikbelægning og opstregning ihht. kravene hos både det Internationale- og Danmarks Atletikforbund.

Park Vendia Atletikstadion består desuden af et stiareal i grus rundt om atletikstadionet, pulsbane og jordvolde i forskellige størrelser, som kan benyttes til tribuner og leg.
Øvrige
Hos os er der mange muligheder for forskellige sportsophold. Med nye sportshaller, aktivitetssale, græsbaner, fitnesscenter og svømmehal er der også plads til jeres næste ophold.

Kontakt os på +45 98 92 67 00  eller sportscenter@danacup.dk og lad os sammen sammensætte jeres ophold.
envelopephone-handsetarrow-right