Erhvervsovernatning


Har du brug for en overnatning eller to, når du jobmæssigt er på farten?

Bo centralt på Dana Cup SportsCenter – 5 min. fra byen og E39 motorvejen. Lige uden for døren har vi et væld af sportslige faciliteter, som du frit kan benytte. Tag MTB cyklen med, og prøv det nye spor i Thirup Park. Eller nyd en løbe/gåtur i området. Der er også mulighed for at komme i Vandhuset Hjørring eller træne i Vendia Fitness, som begge er vores nærmeste naboer.

Alle vores værelser har eget badeværelse, og på hele centret er der gratis WI-FI. Vi har skønne opholdsrum og et gæstekøkken, hvis du foretrækker selv at lave mad.

Kontakt os og få et godt håndværker-tilbud, uanset din profession.

Firmaaftale med Dana Cup SportsCenter

Har din virksomhed jævnligt behov for overnatning til medarbejdere, eller afholder I ofte møder, konferencer og udstillinger? Så kan det måske være en fordel at få lavet en god firmaaftale med os, hvad end det drejer sig om overnatninger, mødelokaler, konferencer eller arrangementer.

Kontakt os for at få en uforpligtende snak om vores faciliteter, service og priser.

SKI aftale med Dana Cup SportsCenter

Dana Cup SportsCenter har indgået en rammeaftale med Staten og Kommunernes Indkøbsservice med fordelagtige priser på overnatning, møder og konferencer for alle stats-, regions- og kommune ansatte.

Kontakt os, hvis du vil booke med SKI aftalen.

envelopephone-handsetarrow-right