Ophold

Bo på Dana Cup SportsCenter i hjertet af Vendsyssel

Dana Cup Sportscenter er med sine 28 værelser beliggende i et grønt område i Hjørring, tæt på centrum og i gåafstand til Vandhuset med bl.a. 50 meter baner og wellness-område, fodbold- og kunstgræsbaner, sportshaller, atletikstadion, tennisbaner, fitnesscenter, friluftsbad mv. Hjørring Golfklub ligger mindre end 10 min. kørsel væk.

Vestkysten ligger under 20 min. kørsel fra Dana Cup SportsCenter, så der er ikke langt ud til havet og de hyggelige kystbyer. Afstand til Lønstrup og Rubjerg Knude er 15 km, Hirtshals 17 km, Løkken 22 km, Sæby 40 km, Aalborg 55 km og til Skagen knap 60 km.

Både standardværelser og familieværelser er enkelt indrettet med TV på værelset og eget badeværelse. Der er flere opholdsstuer med TV og brætspil, lille gæstekøkken med fri kaffe/the samt flere mødelokaler. Desuden har vi en vestvendt terrasse med grilludstyr. Gæster har fri adgang til WIFI på alle indendørs arealer.

I den tilstødende akademi-bygning udlejes studiolejlighed (2-4 pers.) samt 3-vær. lejlighed (4-8 pers.) med TV, eget mini-køkken med bl.a. køleskab, fryser og mikroovn samt badeværelse. Nogle lejligheder har direkte adgang til sydvendt terrasseområde.

Alle indendørs arealer er røgfrie. Privat parkeringsplads.

envelopephone-handsetarrow-right