Faciliteter

Vi har faciliteterne til enhver lejlighed

Lokale 1/Spisesal

Lokale 1, også kaldet Spisesal, er lokalet hvor vores gæster nyder deres morgen- samt evt. frokostbuffet. Lokale 1 kan også bruges i forlængelse med Lokale 2 til fest, koferencer og møder.

Lokale 2

Lokale 2 er 90 kvm og kan rumme op til 60 siddende personer. Lokale 2 er udstyret med 2 fladskærme, projekter samt whiteboard og har udgang til en skøn udendørs terrasse. Har man brug for mere plads, kan Lokale 2 bruges i forlængelse med Lokale 1.

Lokale 3

Lokale 3 er 50 kvm og kan rumme op til ca. 42 siddende gæster. Lokale 3 er en nyere tilbygning til Dana Cup SportsCenter og med fladskærm, dør til udendørsarealer samt indgangsparti fra parkeringsplads, er dette lokale oplagt til både møder og selskaber. Lokalet kan forlænges med Lokale 4, hvor der tilsammen kan sidde ca. 84 personer.

Lokale 4

Lokale 4 er 50 kvm og kan rumme op til ca. 42 siddende gæster. Lokale 4 er en nyere tilbygning til Dana Cup SportsCenter og med fladskærm samt dør til udendørsarealer er dette lokale oplagt til både møder og selskaber. Lokalet kan forlænges med Lokale 3, hvor der tilsammen kan sidde ca. 84 personer. Til møder bruges dette lokale oftest til loungeområde/pauser.

Sal 1 - Hallen Park Vendia

Sal 1 kan med sine 114 kvm rumme op til 130 siddende personer. I lokalet er der projekter, mikrofon samt højtaler til rådighed: Sal 1 er velegnet til både møder, selskaber og sportslige aktiviteter.

Sal 2 - Hallen Park Vendia

Sal 2 er 103 kvm og har plads op til 100 siddende personer. I lokalet er der projekter, mikrofon samt højtaler til rådighed og ligesom Sal 1 er dette lokale velegnet til både møder, selskaber og sportslige aktiviteter.

Lej en hal

Udover vores lokaler, råder vi også over 3 haller: Hal 1 (Hallen Park Vendia) og Hal 2+3 (Fiberhallen). Vores haller bliver oftest brugt til større arrangementer og events, fx. Spar Nord Aktionærmøde, store firma-julefrokoster og Hjørring Messen.

Skal du være vært for et større arrangement eller event er vores haller en oplagt mulighed. I samarbejde finder vi den helt rigtige løsning, også sørger vi for alt det praktiske, så du kan nyde dit arrangement.

Kontakt os og få en uforpligtende snak om, hvordan vi kan hjælpe dig med at afholde et arrangement eller event.

envelopephone-handsetarrow-right