Fest og Events

Er du på udkig efter stedet til din næste fest eller dit næste event?

Dana Cup Sportscenter tilbyder den fulde pakke fra start til slut. Vi sørger for at din fest bliver afviklet som aftalt, således at du, som vært, blot kan være til stede med gæsterne. Inklusiv i prisen er menuen, lokale, køkkenpersonale, tjenere, opstilling og oprydning.

Vi har lokaler med plads op til ca. 80 personer. Til større events eller selskaber kan vi tilbyde FiberHallen med plads op til ca. 1.300 personer. Vi kan også tilbyder overnatningsmuligheder til dine gæster/deltagerer.

Den bedste løsning til dig

Ønsker du at holde et arrangement hos os, byder vi dig først indenfor til en snak om ønsker og en rundvisning. På den måde er vi sikre på, at vi finder det rigtige lokale og stemning til dit arrangement. Hos os tilbyder vi moderrne AV-udstyr, gratis Wi-Fi, gratis parkering m.v. Servicen er altid i top og sammen med vores køkkenpersonale er du sikker på god forplejning, hvis dette ønskes. Derudover råder vi også over 28 værelser og 6 hytter til overnattende gæster.

Når vi kommer tættere på arrangementet, får du et møde med vores dygtige køkkenchef, og sammen finder I frem til menu og detaljer, så du får det arrangement som du ønsker.

Fester

Barnedåb

Barnedåb i børnevenlige omgivelser

Barnedåb er en særlig dag, hvor familie samles for at fejre den lille ny. Hos Dana Cup SportsCenter står vi klar med den bedste service, så I kan nyde denne særlige dag. Fra alle vores festlokaler er udgang til grønne områder, så børnene i jeres selskab nemt kan komme ud og lege.

Konfirmation

Hold en uforglemmelig konfirmation

Konfirmation er en særlig dag, hvor familie og venner samles for at fejre en milepæl. Hos Dana Cup SportsCenter står vi klar med den bedste service, så I kan nyde denne særlige dag.

Bryllup

Drømmebryllup i Nordjylland

De fleste kvinder drømmer om sit bryllup i mange år inden den store dag.Hos Dana Cup SportsCenter går kvalitet og service hånd i hånd, og vi bestræber os på at gøre jeres dag til noget helt specielt.

Sammen finder vi jeres stil og den stemning, som I gerne vil have - og sørger for at jeres bryllup bliver en mindeværdig dag.

Firmaarrangement

Et skræddersyet firmaarrangement til din virksomhed

Dana Cup SportsCenter er placereret i Hjørring omringet af flot natur samt gode faciliteter, der kan danne ramme for jeres firmaarrangement. Teambuilding, sportsaktiviteter, konference eller fest - vores faciliteter og personale gør det muligt at skræddersy et arrangement efter jeres ønsker og behov.

Skræddersyet Event

Sammen finder vi den bedste løsning

Dana Cup SportsCenter råder over faciliteter til arrangementer for 10 til 3500 personer. Vi råder over mere end 3500 kvm hal og med bl.a. en moderne multihal på 2000 kvm er mulighederne store.

Vi hjælper med at få skræddersyet det helt rigtige arrangement til jer. Der er masser af muligheder, såvel indendørs som udendørs, til såvel sportslige som kulturelle arrangementer. .

envelopephone-handsetarrow-right