Udendørsaktivitet

Benyt jer af de sportslige omgivelser

Dana Cup SportsCenter ligger i et område med både fodboldbaner, atletikstadion, discgolf, tennisbaner, padelbaner og en kæmpe græsplæne til diverse spil eller lidt morgenyoga.

Dana Cup Sportscenter ligger også ideelt for en oplevelsesferie i naturskønne Nordjylland. Oplev den vilde og smukke Vestkyst eller tag på MTB-tur i Tornby og Bagterp klitplantager.

Fodboldbaner
Tag en fodbold med på en af de mange fodboldbaner uden for Fortuna Hjørrings klubhus, blot et stenkast fra Dana Cup Sportscenter. Dette er selvfølgelig helt gratis under opholdet.
Frisbeegolf
Ved Dana Cup Sportscenter har vi en frisbeegolfbane til fri afbenyttelse. Hvem skal du udfordre?
Friluftsbad
I samarbejde med City Camping Hjørring har alle vores gæster mulighed for frit at kunne benytte deres friluftsbad under opholdet hos os. Så tag familien under armen og nyd en dukkert.
Golf
Tag golfgrejet med, når du drager mod Nordjylland og nyd de mange golfbaner i den smukke nordjyske natur.
Atletikstadion
Gæster på Dana Cup Sportscenter kan frit benytte Park Vendias nye og topmoderne atletikstadion på hele 13.140 m2 indeholder alle de faciliteter, som et moderne atletikstadion kræver - herunder rød atletikbelægning og opstregning ihht. kravene hos både det Internationale- og Danmarks Atletikforbund. Park Vendia Atletikstadion består desuden af et stiareal i grus rundt om atletikstadionet, samt pulsbane og jordvolde i forskellige størrelser, som kan benyttes til tribuner og leg.
Tennis
200 meter fra Dana Cup SportsCenter ligger den lokale tennisklub og med 8 udendørs grusbaner, 2 udendørs minibaner, slagmur og 2 indendørs baner er der rig mulighed for at spille en masse tennis til fornuftige priser. Besøg klubbens hjemmeside her.
Vandrestier og løberuter
Dana Cup SportsCenter ligger ideelt i forhold til at komme ud og opleve den nordjyske natur enten med vandrestøvlerne eller løbeskoene på. Klik her og se mulige ruter og planlæg din tur inden ankomst.
MTB-spor
I Nordjylland har vi nogle af Danmarks bedste mountainbikeruter og vi opfordrer derfor alle MTB ryttere, at tage sin mountainbike med på ferie.

Besøg blandt andet Tornby Klitplantage og Bagterp Plantage, som har nogle fantastiske ruter.
envelopephone-handsetarrow-right