Attraktioner

Attraktioner i særklasse

Hjørring ligger centralt i Nordjylland, og der er ikke langt til Skagen, Fårup Sommerland, Rubjerg Knude Fyr eller Nordsøen Oceanarium. Når det er sommer, sol og varmt kan tiden fordrives på de mange badestrande langs kysten med dukkerter i det friske hav.

Oplev de nordjyske attraktioner

Grenen
Besøg Danmarks nordligste punkt, Grenen på din ferie i Nordjylland. Tag til Skagen og se hvor Skagerak og Kattegat mødes. Du kommer til Grenen ved at nyde en gåtur langs Vesterhavet eller østkysten, eller du kan tage med "Sandormen", som har transporteret turister frem og tilbage fra Grenen i mere end 50 år.
Rubjerg Knude Fyr
På meget kort tid blev Rubjerg Knude Fyr verdensberømt, da man i 2019 flyttede fyret 70 meter længere mod land. Fyret er omgivet af smukke sandklitter og det er bestemt et besøg værd, når du kommer til Nordjylland.

Når du er ved Rubjerg Knude Fyr, er der ikke langt til Lønstrup, der blot er én af mange små charmerende kystbyer og som også bør besøges.
Fårup Sommerland
"Der er så fuld af sjov, inde i en skov". Måske du har hørt den populære kendingsmelodi til Danmarks ældste sommerland, Fårup Sommerland? Fårup Sommerland er en forlystelsespark for hele familien og mange besøger sommerlandet, når de kommer til Nordjylland.
Nordsøen Oceanarium
Er du vild med fisk? Så skal du besøge Nordsøen Oceanarium i Hirtshals. Nordsøen er Nordeuropas største akvarium, hvor du blandt andet kan møde Klumpfisken. Tag på eventyr i fiskenes univers - et univers for hele familien.
Aalborg Zoo
Kun 35 minutters kørsel fra Hjørring, finder du Aalborg Zoo. Aalborg Zoo er en populær familiedestination, der med mere end 1.500 dyr, er en oplevelse værd. Her kan du blandt andet se de flotte isbjørne eller se med, når dyrepasserne fodrer dyrene.
Løkken
Løkken er en populær destination i Nordjylland og er blandt andet kendt for de fine sandstrande og de karakteristiske badehuse langs stranden. Når du besøger Løkken, er der både mulighed for at nyde stranden, få noget lækkert at spise eller være aktiv - du har nemlig mulighed for at surfe og tage surf lektioner i Løkken.
envelopephone-handsetarrow-right