Traeningslejr

Fodbold i fantastiske omgivelser

For fodboldspillere kan Dana Cup SportsCenter tilbyde kampe og træning på kunstofbane og græsbaner af høj kvalitet. 

Dana Cup SportsCenter er ejet af Fortuna Hjørring, som er én af Danmarks førende klubber indenfor kvindefodbold. Dertil har vi Dana Cup Academy, hvor unge piger bor og dyrker fodbold sammen med skole og fritid. I uge 30 hvert år bliver Dana Cup afholdt, som er Danmarks største sports event. Her mødes unge fodboldspillere fra hele verden og i løbet af ugen bliver der spillet en masse fodbold samt social samvær. Vores lokation oser derfor af et kæmpe fodbold miljø. Derfor har vi også muligheden for at tilbyde vores gæster træning med Fortuna Hjørrings trænere, som alle har UEFA A-licens. 

Goal Station - det ultimative træningssystem

Iblandt vores faciliteter hos Dana Cup SportsCenter gemmer der sig Goal Station. Goal Station er en ny revolutionerende træningsmetode, der bruges til at udvikle dine fodboldfærdigheder. Goal Station træning er et positions-baseret træningssystem - det næste træningsniveau. Du får en positionsbaseret træning med en ekstrem høj gentagelseseffekt.

Systemet kan genskabe alle mulige kampsituationer og du kan blandt andet opnå følgende data:

  • Hvor hurtig du er.
  • Hvor effektiv du er.
  • Din succesrate.

Systemet er baseret på den nyeste teknologi og du kan aldrig blive bedre end systemet. Det kan køre hurtigere og har forskellige niveauer. De to primære faktorer er den avancerede boldmaskine samt Fitlight, som er trådløs og styres via iPad - spillernes bevægelser og reaktioner aktiverer boldmaskinen. 

Du kan læse meget mere om Goal Station her eller se videoen nedenfor, hvor spillerne fra Fortuna Hjørring viser hvordan man bruger Goal Station. 

1

1.2

DCSC Footer

                              iconfinder facebook online social media 734399    iconfinder instagram online social media 734394

 

 

 

 

                                                                                                                                                                         Copyright @ 2019 Dana Cup SportsCenter