OversigtBaggrund

Alt er muligt hos Dana Cup SportsCenter

Hos Dana Cup SportsCenter ses der på muligheder i stedet for begrænsninger. Derfor er alle sportsgrene mere end velkomne hos os og vi står til rådighed for at opfylde dine ønsker. 

Dana Cup SportsCenter tilbyde kampe, stævner og træning i topmoderne faciliteter. Den helt nye FiberHallen, som er opført i 2015, er en dobbelthal med 2 baner beregnet til håndbold, floorball og indendørs fodbold m.m. 

I tilknytning til FiberHallen ligger HALLEN Park Vendia med en enkelt bane beregnet til samme sportsgrene som FiberHallen. Der er derfor rig mulighed for både kampe, turneringer og træning hos Dana Cup SportsCenter. 

Klik her og læs mere om faciliteterne i FiberHallen. 

E-Sport

Dana Cup SportsCenter har i 2018 rykket sig meget når det kommer til E-Sport. Vi har blandt andet indgået et samarbejde med Hjørring E-Sport, som nu benytter sig af vores faciliteter. Til sommer har vi i samarbejde med DGI etableret en sommercamp, som kommer til at foregå i uge 27! Her kan du teste dine skills, høre spændende foredrag om E-Sport og meget mere. Klik her og tilmeld dig allerede i dag.
E-Sport Sommercamp

Kampsport

Dana Cup SportsCenter tilbyder muligheder indenfor kampsport. Med tre haller hvoraf to er sammenhængende haller, er der gode muligheder for opvisninger, stævner og mesterskaber for både bredde og elite. Klik her for yderligere information omkring vores faciliteter.
Image
Image

Bordtennis

Hos Dana Cup SportsCenter er der rig mulighed for at få en god bordtennis oplevelse. Vi har gode erfaringer med at afholde bordtennis turneringer, da vi før har været værter til DM i Bordtennis.
Image

1

1.2

DCSC Footer

                              iconfinder facebook online social media 734399    iconfinder instagram online social media 734394

 

 

 

 

                                                                                                                                                                         Copyright @ 2019 Dana Cup SportsCenter