Træningslejr

Et sportsophold udover det sædvanlige

Dana Cup SportsCenter kan tilbyde et godt træningsophold i de perfekte rammer i stort set alle sportsgrene. Et træningsophold uden begrænsninger og masser af muligheder. Vi leverer de bedste træningsfaciliteter for både elite og bredde.

Image

Koncentrér jer om det vigtige - lad os om det praktiske

En træningslejr består af meget planlægning og koordinering og vi bestræber os på at gøre jeres ophold så succesfuldt som muligt. Vi tager os derfor af alt det praktiske fra start til slut. 

Inden ankomst finder vi sammen de bedste løsninger til jeres ophold, hvor træning og måltider spiller sammen. Vores dygtige køkkenpersonale sørger for god og sund forplejning, så I kan klare alle træningerne i løbet af dagen.  

Servicepakke

Vælger I at tage på træningslejr hos os og ønsker en træningskamp, hjælper vi jer med at organisere dette. Vi finder et modstanderhold passende til jeres niveau og skaffer dommere til kampen, hvis dette ønskes. 

Vores faciliteter kan bruges til mange forskellige træningslejre - læs om jeres muligheder hos os

Fodbold

Fodboldfaciliteterne hos os er i top-klasse og med et af Danmarks bedste kvindefodboldhold, Fortuna Hjørring samt hjemsted for Danmarks største ungdomsfodboldturnering, Dana Cup er I sikre på et professionelt og højt kvalitetsophold.

Vi har mange græsbaner samt 2 kunstgræsbaner, som ofte bliver rost af vores gæster.

Svømning
Håndbold
Tennis
Atletik
Øvrige

                                                                                                                                                                         Copyright @ 2019 Dana Cup SportsCenter