DC akademi 2

Velkommen til

Dana Cup SportsCenter

Dana Cup SportsCenter ligger i skønne, grønne omgivelser midt i Hjørring, Nordjylland. Vi har i alt 28 værelser - alle med eget badeværelse. Der er gæstekøkken, opholdsrum med TV og gratis Wi-Fi på hele centret. Der er mulighed for at bestille morgenmad, madpakke og aftensmad - vores køkken laver sund og alsidig mad. Dana Cup Sportscenter ligger i gåafstand til bl.a. Vandhuset med 50 m baner og wellness-område, fodbold- og kunstgræsbaner, sportshaller, atletikstadion, tennisbaner, fitnesscenter og friluftsbad. Hjørring Golfklub ligger blot 3 km. fra centret. Et ophold her giver mulighed for et hav af aktiviteter og stedet er ideelt til træningsophold for stort set alle sportsgrene.

Image
Image

Træningslejr på Dana Cup Sportscenter

Dana Cup SportsCenter har de perfekte rammer til jeres næste træningslejr - kort afstand til de forskellige sportsfaciliteter og gode indkvarteringsmuligheder. 

Image

Skal du holde møde eller konference?

Dana Cup SportsCenter er det ideelle valg til formiddagsmøder, dagsmøder og størrer konferencer - evt. med overnatning. Vi har rammerne til at rumme møder med op til 80 deltagere i egne lokaler og op til 1.300 deltagere i FiberHallen. 

Image

Et ophold i skønne omgivelser

Dana Cup Sportscenter ligger i grønne omgivelser i Hjørring, tæt på centrum og i gå-afstand til et hav af aktiviteter. Nyd det spændende kulturliv i Hjørring eller tag ud til Vestkysten blot 15 min. kørsel fra centret. 

Følg os på Facebook og Instagram

Få de seneste nyheder og hold dig opdateret.

Del dine oplevelser hos os med #danacupsportscenter

Image
Image
Image

Kontakt os
_______________________

Tel.: (0045)98 92 67 00
Mail: sportscenter@danacup.dk

Find os
_______________________

Dana Cup Sportscenter
Børge Christensens Vej
59800 Hjørring

 Åben kort og kørselsvejledning

                                                                 

Nyhedsbrev
 _______________________

Tilmeld dig vores nyhedsmail
og få målrettet information
samt gode tilbud.

Skriv dig op her >>

 

Copyright © 2019 Dana Cup SportsCenter