Vi bygger om

Dana Cup SportsCenter er i gang med ombygning af køkkenet, som forventes færdig til påske. Vi glæder os til at byde jer velkommen i nye omgivelser.

previous arrow
next arrow
Shadow
Slider

Velkommen til Dana Cup SportsCenter

Dana Cup SportsCenter er placeret i hjertet af Vendsyssel i det unikke område, Park Vendia i Hjørring. Her er der plads til at være aktiv med facilieter til enhver sportsgren, slappe af i Vandhusets wellnessafdeling eller gå en tur langs stranden kun 10 minutters kørsel herfra. 

Image

Inspiration til dit næste møde

Hvad enten det er et kort formiddagsmøde eller en større forsamling er Dana Cup SportsCenter det ideelle valg. Vi har rammerne til at kunne tilbyde møder med op til 80 deltagere i egne lokaler og op til 1.300 deltagere i FiberHallen. 

Image

Et ophold i hjertet af Vendsyssel

Leder du efter et ophold i Nordjylland? Dana Cup SportsCenter er placeret tæt på både motorvej, natur og byliv, og der er derfor rig mulighed for at udforske Hjørring og Nordjylland under dit ophold.

Image

Skal du på træningslejr eller sportsligt ophold?

Natur, hobby og sport er den perfekte kombination hos Dana Cup SportsCenter. Med egne fodboldbaner og haller samt svømmehal på den anden side af vejen, er vi klar til at byde dig velkommen!

Følg os på Instagram

Vis os dine oplevelser hos os med #danacupsportscenter

                                                                                                                                                                         Copyright @ 2019 Dana Cup SportsCenter